Kosten

Advies

Online marketing advies

Ik geef je een vrijblijvend advies over jouw online marketing en de samenhang met andere manieren van marketing. Dit doe ik in de vorm van een verslag. Je kunt nu zelf aan de slag of andere partijen betrekken. Je hebt ook de optie om dit door mij te laten regelen.

Analyse

On- en Offline inventarisatie

We starten onze samenwerking met een overleg. In dit gesprek geef jij aan waar je naar toe wilt met je product, bedrijf of organisatie. Ik maak een analyse en geef je adviezen hoe jij jouw online marketing kunt organiseren.

Strategie

Online Strategie

Welke kanalen ga je gebruiken? Facebook? LinkedIn? E-mail? Wat is de juiste combinatie? Kortom hoe bereik ik mijn klanten, realties of leden?

Coaching

Persoonlijke begeleiding

Je kiest ervoor om zoveel mogelijk zelf  je online marketing te doen. De belangrijkste valkuil is dan ‘tijdgebrek’. En gebrek aan focus! Door het maken van regelmatige afspraken zorg ik voor ‘ de stok achter de deur’.

Projectplan

Online projectplan

Een plan (en planning) geeft je focus op je online marketing doelen. Dit is van groot belang voor het succes van je online activiteiten. Regelmatig en consequent online communiceren helpt hierbij ook!

Content

Online content

Online communicatie bestaat uit teksten, foto, video en video. Maar wat schrijf je? Hoe maak je teksten waar Google iets mee kan zodat je organische ranking positief beïnvloed wordt? Maar ook: hoe maak je foto’s en video geschikt voor online publicatie?