Regelmatig even
sparren houdt je
scherp en doelgericht

Persoonlijke begeleiding

Je kiest ervoor om zoveel mogelijk zelf je online marketing te doen. De belangrijkste valkuil is dan ‘tijdgebrek’ en gebrek aan focus. Door het maken van regelmatige afspraken zorg ik voor ‘de stok achter de deur’. Regelmatig zal ik je herinneren aan je eigen plan en doelstellingen. Zo nu en dan achteromkijken en weer weten waar je mee bezig bent en welk doel je voor ogen hebt klinkt logisch maar is best lastig.

Flexibel of vast

Je kunt je eigen coaching traject inrichten zoals jij wilt. Wil je op basis van reguliere vaste afspraken? Dat kan, bijvoorbeeld 1 keer in de week op dinsdagochtend. Of 1 keer per 2 weken op vrijdagmiddag. Maar ook per maand of half jaar is mogelijk.

Mijn advies is om in het begin een frequente afspraak te maken en dat af te bouwen naar 1 keer per half jaar. Maar dit is een voorbeeld. Het moet voor jou goed en haalbaar voel.

Kosten

Ik maak graag helder en transparante afspraken. Afspraak is afspraak is mijn motto. Mij standaard uurtarief is 95 euro. Wanneer we voor langere tijd afspraken maken hanteer ik aangepaste tarieven.

Persoonlijke coaching

Stok achter de deur
De drukte van de dag en alle andere zaken die met ondernemen te maken hebben raken sommige zaken uit het zich. Ik zorg ervoor dat je jou online marketing niet uit het oog verliest.
Voortgang
Online marketing is een kwestie van regelmaat en continuïteit. Een planning is gauw gemaakt. Je eraan houden is best lastig. Ik zorg voor d zo broodnodige voortgang van jou online plannen.
Focus
Vooral wanneer een traject wat mee tijd neemt raakt het oorspronkelijke doel weleens in vergetelheid. Ik zorg dat jij je focus houdt bij wat je zelf voor ogen hebt.

Wat klanten zeggen

Je merkt dat Siebe als ervaringsdeskundige dichtbij de online communicatie problematiek en de mensen staat. Dat creëerde vertrouwen en was belangrijk voor het succes van de workshop.
Siebe kwam met een helder plan. Een innovatief IT concept met visie. Het enthousiasme, het positivisme en de gedrevenheid van Siebe maakten dit project tot een succes.      
We hadden andere plannen. Maar Siebe luisterde en kwam na een analyse met een andere aanpak. En dat werkte uitstekend! Goed advies van harte aan te bevelen!